ស្លឹកស្រូវសាលីខ្ចី Young Barley leaves
ស្លឹកស្រូវសាលីខ្ចី Young Barley leaves
ទទួលបាន ISO 2200 ហើយជាផលិតផលប្រទេសជប៉ុនសុទ្ធ100%
អត្ថប្រយោជន៍នៃ barley ត្រូវបានរកឃើញនៅក្នុងស្លឹក; ពន្លកពណ៌បៃតងខ្ចី។ ស្លឹកខ្ចីមានសមត្ថភាពដ៏អស្ចារ្យក្នុងការស្រូបយក និងផ្ទុកសារធាតុចិញ្ចឹម។ នៅពេលដែលស្រូវសាលីមានកម្ពស់ខ្ពស់ពី 12 ទៅ 14 អុីញ ពួកវាផ្ទុកវីតាមីនរ៉ែនិងប្រូតេអ៊ីនចាំបាច់សម្រាប់របបអាហាររបស់មនុស្ស មានទាំងសារធាតុ chlorophyll ផងដែរ។ តម្រូវការចាំបាច់ទាំងនេះត្រូវបានផ្សំបញ្ចូលគ្នា ងាយស្រួលនៅលើបំពង់រំលាយអាហារដោយផ្តល់ឱ្យរាងកាយរបស់យើងទទួលបានសារធាតុចិញ្ចឹមពេញលេញ។
វីតាមីននិងសារធាតុរ៉ែមានបរិមាណច្រើនត្រូវបានគេរកឃើញនៅក្នុងបារី Barley Green (ស្លឹកបៃតង) ។ ទាំងនេះរួមមានប៉ូតាស្យូមកាល់ស្យូមម៉ាញេស្យូម ម៉ង់ហ្គាណែស សូលុយស្យុង beta carotene B1, B2, B6, C, អាស៊ីតហ្វូលិក និងអាស៊ីត pantothenic ។ ហើយត្រូវបានគេនិយាយថាមានវីតាមីន B1 ច្រើនជាង30ដងនៅក្នុងផ្លែឈើ បរិមាណកាល់ស្យូម 11 ដង ច្រើនជាងទឹកដោះគោរបស់គោ 6,5 ដង ច្រើនជាងការ៉ុត 5 ដង ច្រើងជាងជាតិដែកនៃ spinach 7 ដង ច្រើនជាងវីតាមីន C នៅក្នុងក្រូច។ វីតាមីន B1 ចំនួន 4 ដង ក្នុងម្សៅស្រូវសាលីទាំងមូលនិង 80 មីលីក្រាមនៃវីតាមីន B12 នៅក្នុង100% ។
មានជាតិសូដ្យូមខ្ពស់ដែលអាចជំរុញទៅដល់កាល់ស្យូមជួយដល់សន្លាក់ និងបំពេញបន្ថែមសូដ្យូមសរីរាង្គនៅក្នុងស្រទាប់នៃក្រពះ។ វាជួយដល់ការរំលាយអាហារដោយធ្វើអោយប្រសើរឡើងនូវការផលិតអាស៊ីត hydrochloric នៅក្នុងក្រពះ។
នៅពេលដែលវាត្រូវបានប្រមូលផលដើម្បីផលិត Barley មានប្រូតេអ៊ីនប្រហែល 45 ភាគរយ។ វាមានប្រូតេអ៊ីនស្ទើរតែទ្វេដងស្មើនឹងបរិមាណគ្រាប់ពូជស្រូវសាលីនិងប្រហែលជា 5 ដងនៃសារធាតុរ៉ែដែលអមជាមួយប្រូតេអ៊ីន។
អង់ស៊ីម (ស្មៅស្រូវសាលីត្រូវបានគេជឿថាមានរហូតដល់ទៅ 1000ដងនៃអង់សុីម) គឺជានិយ័តករចាំបាច់នៃរាងកាយដោយគ្មានពួកគេកោសិការបស់យើងមិនអាចដំណើរការបានហើយយើងនឹងវិនាស។ ស្មៅ Barley មានកម្រិតធម្មជាតិខ្ពស់បំផុតនៃអង់ស៊ីម SOD (superoxide dismutase) ដែលជាអង់ទីអុកស៊ីដង់ដ៏ខ្លាំងក្លាមួយដែលការពារកោសិកាប្រឆាំងនឹងរ៉ាឌីកាល់សេរីដែលត្រូវបានគេគិតថាជាអ្នកបង្កបង្កើនផលក្នុងវ័យចំណាស់។
ក៏ផ្ទុកសារធាតុចិញ្ចឹមដ៏អស្ចារ្យបំផុតមួយផងដែរ: ក្លរ៉ូភីលដែលជាសារធាតុបំបាត់ជាតិពុលធម្មជាតិដែលជួយសំអាតពោះវៀនផ្ទុកជាតិពុល។ អ្នកមិនចាំបាច់ផឹកទឹកដោះគោបៃតងដើម្បីទទួលបាន chlorophyll ។ វាមានវត្តមាននៅក្នុងបន្លែបៃតងស្រអាប់ទាំងអស់។ ប៉ុន្តែសំណួរគឺ "តើអ្នកបានបរិភោគសារជាតិទាំងនោះជារៀងរាល់ថ្ងៃដែរឬទេ?
ស្លឹក Barley មានជាតិអាល់កាឡាំងខ្លាំងដូច្នេះជួយដល់ការរំលាយអាហារ អាចជួយរក្សាសមាមាត្រអាល់កាឡាំងនិងអាសុីតរបស់រាងកាយឱ្យមានតុល្យភាព។ កោសិការបស់យើងមិនអាចដំណើរការគ្រប់គ្រាន់បានទេប្រសិនបើប្រេកង់ pH (អាល់កាឡាំងនិងទឹកអាស៊ីត) មិនស្ថិតនៅក្នុងភាពស្មើរគ្នា។ អាហារដែលកែច្នៃភាគច្រើនមានជាតិអាស៊ីតហើយនៅពេលដែលយើងញ៉ាំច្រើនពេកនោះតុល្យភាពអាស៊ីត / អាល់កាឡាំងមានការលើស។ នេះអាចបណ្តាលឱ្យអស់កម្លាំង។
ការស្រាវជ្រាវថ្មីៗនេះបានបង្ហាញពីអត្ថប្រយោជន៍ដទៃទៀតនៃ Barley Grass ។ សមាសធាតុស្រូបយកបានរកឃើញមានលក្ខណៈសម្បត្តិ hypercholesteromic, ប្រឆាំងនឹងការរលាកនិងប្រឆាំងនឹងដំបៅ។ សារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្មថ្មីមានផ្ទុកវីតាមីន E 2 ទៅជា GIV ហើយត្រូវបានគេរាយការណ៍ថាមានសកម្មភាពប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្មស្មើឬខ្ពស់ជាងវីតាមីនអ៊ី។ ជាចុងក្រោយការស្រាវជ្រាវបានបង្ហាញថានៅពេលដែល Barley Grass ត្រូវបានបន្ថែមទៅកោសិការង, វាអាចរួមចំណែកក្នុងការទប់ស្កាត់ការផ្លាស់ប្តូរដែលជារឿយៗនាំអោយមានជំងឺមហារីកភាពចាស់ជរានិងការបាត់បង់កោសិកា។
+ របៀបក្នុងការប្រើប្រាស់
មួយថ្ងៃពីកញ្ចប់ ប្រើព្រឹកល្ងាច ប្រើមុនឬក្រោយបាយកន្លះម៉ោង
+ បរិមាណ៖
ក្នុងមួយប្រអប់មាន 132 ក្រាម មួយប្រអប់មាន 44កញ្ចប់
សំរាប់ពត័មានបន្ថែម 011 700 324/ 010 75 63 73
web.japank8.blogspot.com
ទទួលបាន ISO 2200 ហើយជាផលិតផលប្រទេសជប៉ុនសុទ្ធ100%
អត្ថប្រយោជន៍នៃ barley ត្រូវបានរកឃើញនៅក្នុងស្លឹក; ពន្លកពណ៌បៃតងខ្ចី។ ស្លឹកខ្ចីមានសមត្ថភាពដ៏អស្ចារ្យក្នុងការស្រូបយក និងផ្ទុកសារធាតុចិញ្ចឹម។ នៅពេលដែលស្រូវសាលីមានកម្ពស់ខ្ពស់ពី 12 ទៅ 14 អុីញ ពួកវាផ្ទុកវីតាមីនរ៉ែនិងប្រូតេអ៊ីនចាំបាច់សម្រាប់របបអាហាររបស់មនុស្ស មានទាំងសារធាតុ chlorophyll ផងដែរ។ តម្រូវការចាំបាច់ទាំងនេះត្រូវបានផ្សំបញ្ចូលគ្នា ងាយស្រួលនៅលើបំពង់រំលាយអាហារដោយផ្តល់ឱ្យរាងកាយរបស់យើងទទួលបានសារធាតុចិញ្ចឹមពេញលេញ។
វីតាមីននិងសារធាតុរ៉ែមានបរិមាណច្រើនត្រូវបានគេរកឃើញនៅក្នុងបារី Barley Green (ស្លឹកបៃតង) ។ ទាំងនេះរួមមានប៉ូតាស្យូមកាល់ស្យូមម៉ាញេស្យូម ម៉ង់ហ្គាណែស សូលុយស្យុង beta carotene B1, B2, B6, C, អាស៊ីតហ្វូលិក និងអាស៊ីត pantothenic ។ ហើយត្រូវបានគេនិយាយថាមានវីតាមីន B1 ច្រើនជាង30ដងនៅក្នុងផ្លែឈើ បរិមាណកាល់ស្យូម 11 ដង ច្រើនជាងទឹកដោះគោរបស់គោ 6,5 ដង ច្រើនជាងការ៉ុត 5 ដង ច្រើងជាងជាតិដែកនៃ spinach 7 ដង ច្រើនជាងវីតាមីន C នៅក្នុងក្រូច។ វីតាមីន B1 ចំនួន 4 ដង ក្នុងម្សៅស្រូវសាលីទាំងមូលនិង 80 មីលីក្រាមនៃវីតាមីន B12 នៅក្នុង100% ។
មានជាតិសូដ្យូមខ្ពស់ដែលអាចជំរុញទៅដល់កាល់ស្យូមជួយដល់សន្លាក់ និងបំពេញបន្ថែមសូដ្យូមសរីរាង្គនៅក្នុងស្រទាប់នៃក្រពះ។ វាជួយដល់ការរំលាយអាហារដោយធ្វើអោយប្រសើរឡើងនូវការផលិតអាស៊ីត hydrochloric នៅក្នុងក្រពះ។
នៅពេលដែលវាត្រូវបានប្រមូលផលដើម្បីផលិត Barley មានប្រូតេអ៊ីនប្រហែល 45 ភាគរយ។ វាមានប្រូតេអ៊ីនស្ទើរតែទ្វេដងស្មើនឹងបរិមាណគ្រាប់ពូជស្រូវសាលីនិងប្រហែលជា 5 ដងនៃសារធាតុរ៉ែដែលអមជាមួយប្រូតេអ៊ីន។
អង់ស៊ីម (ស្មៅស្រូវសាលីត្រូវបានគេជឿថាមានរហូតដល់ទៅ 1000ដងនៃអង់សុីម) គឺជានិយ័តករចាំបាច់នៃរាងកាយដោយគ្មានពួកគេកោសិការបស់យើងមិនអាចដំណើរការបានហើយយើងនឹងវិនាស។ ស្មៅ Barley មានកម្រិតធម្មជាតិខ្ពស់បំផុតនៃអង់ស៊ីម SOD (superoxide dismutase) ដែលជាអង់ទីអុកស៊ីដង់ដ៏ខ្លាំងក្លាមួយដែលការពារកោសិកាប្រឆាំងនឹងរ៉ាឌីកាល់សេរីដែលត្រូវបានគេគិតថាជាអ្នកបង្កបង្កើនផលក្នុងវ័យចំណាស់។
ក៏ផ្ទុកសារធាតុចិញ្ចឹមដ៏អស្ចារ្យបំផុតមួយផងដែរ: ក្លរ៉ូភីលដែលជាសារធាតុបំបាត់ជាតិពុលធម្មជាតិដែលជួយសំអាតពោះវៀនផ្ទុកជាតិពុល។ អ្នកមិនចាំបាច់ផឹកទឹកដោះគោបៃតងដើម្បីទទួលបាន chlorophyll ។ វាមានវត្តមាននៅក្នុងបន្លែបៃតងស្រអាប់ទាំងអស់។ ប៉ុន្តែសំណួរគឺ "តើអ្នកបានបរិភោគសារជាតិទាំងនោះជារៀងរាល់ថ្ងៃដែរឬទេ?
ស្លឹក Barley មានជាតិអាល់កាឡាំងខ្លាំងដូច្នេះជួយដល់ការរំលាយអាហារ អាចជួយរក្សាសមាមាត្រអាល់កាឡាំងនិងអាសុីតរបស់រាងកាយឱ្យមានតុល្យភាព។ កោសិការបស់យើងមិនអាចដំណើរការគ្រប់គ្រាន់បានទេប្រសិនបើប្រេកង់ pH (អាល់កាឡាំងនិងទឹកអាស៊ីត) មិនស្ថិតនៅក្នុងភាពស្មើរគ្នា។ អាហារដែលកែច្នៃភាគច្រើនមានជាតិអាស៊ីតហើយនៅពេលដែលយើងញ៉ាំច្រើនពេកនោះតុល្យភាពអាស៊ីត / អាល់កាឡាំងមានការលើស។ នេះអាចបណ្តាលឱ្យអស់កម្លាំង។
ការស្រាវជ្រាវថ្មីៗនេះបានបង្ហាញពីអត្ថប្រយោជន៍ដទៃទៀតនៃ Barley Grass ។ សមាសធាតុស្រូបយកបានរកឃើញមានលក្ខណៈសម្បត្តិ hypercholesteromic, ប្រឆាំងនឹងការរលាកនិងប្រឆាំងនឹងដំបៅ។ សារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្មថ្មីមានផ្ទុកវីតាមីន E 2 ទៅជា GIV ហើយត្រូវបានគេរាយការណ៍ថាមានសកម្មភាពប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្មស្មើឬខ្ពស់ជាងវីតាមីនអ៊ី។ ជាចុងក្រោយការស្រាវជ្រាវបានបង្ហាញថានៅពេលដែល Barley Grass ត្រូវបានបន្ថែមទៅកោសិការង, វាអាចរួមចំណែកក្នុងការទប់ស្កាត់ការផ្លាស់ប្តូរដែលជារឿយៗនាំអោយមានជំងឺមហារីកភាពចាស់ជរានិងការបាត់បង់កោសិកា។
+ របៀបក្នុងការប្រើប្រាស់
មួយថ្ងៃពីកញ្ចប់ ប្រើព្រឹកល្ងាច ប្រើមុនឬក្រោយបាយកន្លះម៉ោង
+ បរិមាណ៖
ក្នុងមួយប្រអប់មាន 132 ក្រាម មួយប្រអប់មាន 44កញ្ចប់
សំរាប់ពត័មានបន្ថែម 011 700 324/ 010 75 63 73
web.japank8.blogspot.com
Comments
Post a Comment